1949 Kangal doğumluyum. İlk ve orta eğitimimi  kangal'da Lise eğitimimi  Sivas'da tamamladıktan sonra Bugünkü adı Gazi Üniversitesi olan AİTİA İşletme muhasebe bölümünden 1975 yılında mezun oldum. 31.12.2017 tarihine kadar yaptığım S.M Mali Müşavirlik ve Bağımsız denetçilik mesleğime son verdim. 1977 - 1980 döneminde Sivas Belediye meclis üyeliği, 1997 - 2003 yıllarında Sivas SMMM oda yönetim kurulu üyeliği ve oda başkanlığı görevlerinde bulundum.  Ayrıca bir çok gazete de ekonomik ve siyasi konularda yazılar yazdım. 2 Yılı aşkın süre bir TV kanalında " İĞNELİ YORUM " isminde haftada bir canlı yayınla proğram yaptım. Otuz yılı aşkın süredir mesleğimle birlikte yaptığım  Bilirkişilik ve Kayyımlık işime halen devam etmekteyim. Evli ve üç çocuk babası olup; Halen başkanlığını yaptığım Vakfın iki kurucusundan birisiyim.
1952 Yılında Sivas Şahbey köyünde  doğdum. ilk okul eğitimini Kangal Çetinkaya'da, Orta ve lise eğitimini Sivas'da tamamladım. 1975 Yılında memur olarak girdiğim  Sivas Defterdarlığından 2009 yılında emekli oldum. Evli dört çocuk babasıyım.

• Akevler Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı

• Esenyurt Mahallesi